hoşgeldin ortimm:)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
hoşgeldin ortimm:)

biricik ortime...

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

f 16 lar incirlikte

YazarMesaj
fantastic
Admin
Admin
fantastic

f 16 lar incirlikte Empty
MesajKonu: f 16 lar incirlikte   f 16 lar incirlikte Icon_minitimeCuma Şub. 09, 2007 8:22 pm

f 16 lar incirlikte 260301

F-16’lar 3 yıl sonra İncirlik’ten havalandı
Adana’da bulunan İncirlik Üssü’nde, üç yıl aradan sonra ABD’ye ait F-16 savaş uçağı filosu, eğitim uçuşları gerçekleştirdi.

AA
Güncelleme: 12:55 TSI 09 Şubat 2007 Cuma

ADANA - Türkiye ile ABD arasındaki ikili anlaşmalar uyarınca, 2007 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında 10. Tanker Üs Komutanlığı’na intikal eden ve bir filodan oluşan 16 adet F-16 savaş uçağı, eğitim amaçlı uçuşlar yaptı.

Uçakların sabah erken saatlerde başladıkları eğitim uçuşlarını gün boyu sürdürdükleri gözlendi. Savaş uçaklarının yaklaşık üç hafta daha kalacakları, görev sürelerinin ardından yeniden Almanya’daki üslerine dönecekleri kaydedildi.

Bu arada, dün, rutin tatbikatlardan birinin gerçekleştirildiği üsse, önümüzdeki günlerde de eğitim amaçlı Türk uçakların geleceği öğrenildi. İncirlik Üssü’ne yaklaşık bir ay önce 16 adet F-16 savaş uçağı ile 250 personel gelmişti.
http://karahisar.editboard.com

f 16 lar incirlikte
1 sayfadaki 1 sayfası